Tayini Çikan Hakim Ve Savcilar Için Veda Yemegi Verildi

Ilimiz Adliyesinde görev yaparken geçtigimiz haftalarda yayinlanan kararname ile atamalari çikan hakim ve savcilar için Polisevi’nde bir veda yemegi düzenlendi.

 Tayini Çikan Hakim Ve Savcilar Için Veda Yemegi Verildi
Yemege Vali Süleyman Kahraman, esi Muhsine Kahraman, kizlari Semiyye Munise Kahraman, Garnizon Komutani Albay Selçuk Boz, Cumhuriyet Bassavcisi M. Kemal Çokdinç, Adli Yargi ilk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Baskani Mehmet Öztunç ile çok sayida davetli katildi.
Yemek sonrasinda bir konusma yapan Cumhuriyet Bassavcisi M.Kemal Çokdinç “Ilimizde Agir Ceza Reisi olarak görev yapmakta iken Ankara Hâkimligine atanan Mehmet Öztunç benim burada tanidigim bir arkadasim degil. Daha önce beraber görev yaptigim bir hâkim arkadasimdir. O nedenle buraya tayini çiktiginda biz çok sevinmistik. Gerçekten çok mutlu güzel günlerimiz geçti. Öncelikle kendisine burada yaptigi Komisyon Baskanligi, Agir Ceza Reisligi için çok tesekkür ediyorum. Karaman’da ki güzel hizmetlerinden dolayi kendisine tesekkür ediyorum. Bize, adliyedeki arkadaslarimiza hakki geçmistir, hakkini helal etsin. Keza tayini çikan esi hanimefendi Günes Öztunç’a Ihsan Bey’e, Burcu Hanim’a, Bünyamin Bey’e de hizmetlerinden dolayi çok tesekkür ediyorum, bundan sonraki görev yerlerinde basarilar diliyorum”dedi
Agir Ceza Mahkemesi Baskani Mehmet Öztunç ise yaptigi konusmasinda, “Karaman maceramiz bes yil önce 15 Mayis 2007 tarihinde basladi. Fakat biliyorsunuz memuriyetin kaderi bu zaman gelince bir yerlerde zil çaliyor. Bizim içinde Karaman’da zil çaldi artik ayrilik vakti geldi. Ben burada rahat ve huzurlu bir sekilde çalismami saglayan Valimize, hâkim ve savci arkadaslarima, avukat arkadaslarima, adliye personeli arkadaslarima ve Karaman halkina tesekkür ediyorum. Çalisma süresince eger bilmeden kalbinizi kirmis isem hepiniz hakkinizi helal ediniz, benden yana hakkim helal olsun”dedi.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284