Tayini Çikan Müdürlere Veda Yemegi Verildi

Ilimizde görev yaparken çesitli illere ve görevlere tayinleri çikan müdürlere bir veda yemegi verildi.

Tayini Çikan Müdürlere Veda Yemegi Verildi
Polisevi’nde gerçeklesen yemege Vali Süleyman Kahraman, Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Cumhuriyet Bassavcisi M. Kemal Çokdinç, Adli Yargi Adalet Komisyonu Baskani Mehmet Öztunç, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcilari Mehmet Yüce ve Latif Memis, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldiz, daire müdürleri ve basin mensuplari ile tayinleri çikan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Ömer Ersöz, Nüfus ve Vatandaslik Müdürü Mustafa Metin Yalçin, Orman ve Su Isleri Müdürü Ahmet Duran ile Defterdar Cuma Arslantas katildi.
Yemekten sonra ilk sözü, ilimizde görev yaparken Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’ne atanan Ömer Ersöz aldi. Ersöz konusmasinda Karaman’da çalismaktan duydugu memnuniyeti ve mutlulugu dile getirerek, “Sayin Valim, sunu içtenlikle söylüyorum sizinle çalismak büyük bir onurdur. Her zaman, her halükârda aradiniz, sordunuz, yardimci oldunuz. Karaman’a getirdigimiz alti tane yeni tesiste büyük emeginiz var. Karaman adina sizlere tesekkür ediyorum. Karaman spor tarihinde ilkleri yasadik. Dünya üçüncüleri, Avrupa sampiyonlari çikardik. Bunun onuruyla ayriliyorum. Insanlar makamlardayken insanlarin iltifatlari çok önemli degil. O an için size çok iyisiniz, çok hossunuz diyebiliyorlar. Ama son bir haftada gördüm ki Karamanli da beni sevmis. Bundan büyük memnuniyet duydum”dedi.
Ilimizde görev yaparken Amasya’ya atanan Nüfus ve Vatandaslik Isleri Il Müdürü Mustafa Metin Yalçin ise konusmasinda Karaman’da ve Vali Kahraman’la çalismaktan duydugu onuru ve mutlulugu dile getirdi.
Tokat’a atanan Il Defterdari Cuma Arslantas ise, Karaman’da bes yila yakin hizmeti oldugunu dile getirerek, çalismalari sirasinda destek veren herkese tesekkür etti.
Son sözü ise ilimizde Orman ve Su Isleri Il Müdürü iken 8.Doga Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlügü’ne atanan Ahmet Duran aldi. Duran konusmasinda birlikte çalistigi herkese tesekkür ederek: “Benim için ailem için, çocuklarim için önemli bir görevdi. Karaman, bizleri ziyadesiyle memnun etmistir. Umarim ki Karaman’da bizden memnun kalmistir. Burada oldugu gibi yeni görevimizde de canla basla çalisacagiz. Basta sayin valimiz olmak üzere, birlikte çalistigim herkese tesekkür ediyorum”dedi.
Vali Kahraman ise konusmasinda bir ilde verimli bir çalisma ortami olusturmanin önemine deginerek: “Birbirinden degerli dört arkadasimizi ugurluyoruz. Bu arkadaslarimiz tatli dilleri, güler yüzleriyle, efendilikleriyle, kibarliklariyla, çaliskanliklariyla daima hatirlanacaklar. Burada kendilerine destek oldugumuz gibi, gittikleri yerlerde de onlara yardimci olmaya çalisacagiz. Onlara yardimci olmak boynumuzun borcu… Sadece giden arkadaslarimiza degil, burada kalan arkadaslarimiza da ayni duyguyla çalisma ortami hazirlamak bizim boynumuzun borcu. Arkadaslarimiz mesai mefhumu demeden çalisiyorlar, elbette ki böyle bir çalismaya destek olmak bizim boynumuzun borcu. Gittiginiz yerlerde de yeni güzelliklere, yeni basarilara imza atarsiniz. Sizler destegi hak eden insanlarsiniz. Ayni ask ve sevkle çalismaya devam etmenizi umuyorum. Insallah daha güzel basarilar yakalarsiniz.” dedi.
Program Vali Kahraman’in tayini çikan müdürlere plaket ve hediye takdiminin ardindan, hatira fotografi çekimiyle son buldu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284