Taziye Mesajlari

Dün Konya-Karaman karayolu Çumra Tasocaklari yakinlarinda geçirdikleri trafik kazasinda hayatlarini kaybeden Kazimkarabekir Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari, Il Genel Meclisi üyesi Mustafa Bayram ve makam soförü Ertugrul Demircan için Vali Murat Koca, Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir ve Saadet Partisi Il Baskani Saban Sahin bir taziye mesaji yayinladi.

Taziye Mesajlari

Vali Murat Koca mesajinda, “20 Mart 2013 Çarsamba günü Konya-Karaman karayolunda meydana gelen trafik kazasi nedeniyle üç hemsehrimiz hayatini kaybetmistir. Karaman olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu tür elim olaylarin bir daha yasanmamasini temenni ediyorum. Hayatini kaybeden Kazimkarabekir Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari’ya, Il Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayram’a, soför Ertugrul Demircan’a Allah’tan rahmet diliyor, basta aileleri olmak üzere yakinlari ve sevenlerine bassagligi ve sabir niyaz ediyorum” dedi.
Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir’da, “Çalisma arkadaslarimizin bu üzücü elim trafik kazasinda kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim, bu olay tüm Karamanlilari derinden üzmüstür.
Kendilerini yillarca Kâzimkarabekir ilçesine adayip hizmet eden Muammer Fevzi Sari’ya, Il Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayrama ve Soför Ertugrul Demircan’a Yüce Allah’tan rahmet diliyor, basta ailesi, yakinlari, Kâzimkarabekir halki, Parti teskilatimiz ve tüm Karamanli hemserilerime sabir ve bassagligi diliyorum” dedi.
Saadet Partisi Karaman Il Baskani Saban Sahin’de, “Kâzimkarabekir Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari, Il Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayram ve Soför Ertugrul Demircan’in elim trafik kazasi sonucu vefat ettiklerini duymus bulunuyoruz, kazada hayatini kaybeden kardeslerimize Allah’tan Rahmet, yakinlarina da Sabirlar diliyoruz. Ve ayrica yaralanan Ali Ihsan Alanli kardesimize de, Allah’tan acil sifa bulmasi için dua ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284