TCDD’de Kurumsal Kart Uygulamasi Basladi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollari (TCDD) tarafindan çesitli kurum ve kuruluslara özel olarak hazirlanan ‘Kurumsal Kart’ uygulamasi baslatildi.

TCDD’de Kurumsal Kart Uygulamasi Basladi

TCDD Eskisehir Gar Müdürü Süleyman Hilmi Özer, yaptigi açiklamada, Kurumsal Kart sahibi olan kurum ve kuruluslarin 550 lira olarak belirlenen fiyat üzerinden bir ay boyunca sinirsiz seyahat edebilecekleri belirtildi. Özer, ‘‘Uygulama geçtigimiz Nisan ayindan bu yana baslatildi. Tam Kart su an 385 lira, Genç Kart ise 285 lira olarak satiliyor. Kurumsal Kart ile herhangi bir kurum kendi çalisanlarini yönlendirebilir. Önceki uygulama kisiye özeldi. Artik kurumlar istedigi kisiyi gün içinde istedigi kadar seyahat ettirebilir’’ dedi.
Ayrica Özer, Eskisehir-Konya Yüksek Hizli Tren (YHT) seferlerinde geçerli olmak üzere 40 ve üzeri kart alan kurumlara yüzde 20 indirim uygulanarak kartlarin 440 liradan satilacagini, 3 aylik almak isteyen kurumlara ise arti yüzde 5 indirim daha uygulanarak 418 lira olarak temin edilebilecegini söyledi.
Eskisehir-Ankara için aylik YHT Karti kullanicilarinin yaklasik 200 kisi oldugunu belirten Özer, ayni durumun Ankara-Eskisehir hattinda da bulundugunu, ve bu durumun Konya için de ilerleyen zamanlarda mümkün olabilecegini ifade etti.
23 Mart tarihinde Basbakan Recep Tayyip Erdogan tarafindan Eskisehir’de açilisi gerçeklestirilen Türkiye’nin 3. Yüksek Hizli Tren hatti olan Eskisehir-Konya YHT seferleri ile ilgili olarak Konya yolcularina anket yapildigini da ifade eden Gar Müdürü Süleyman Hilmi Özer, sefer sayilari ve saatlerinin vatandaslar açisindan memnuniyetini ya da sikayetlerini belirttikleri, anketin 15 gün sonra sonuçlanacagini ve gerekirse degisiklige gidilebilecegini de belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284