TEMA Vakfı Karaman’da Faaliyetlerine Hız Verdi

TEMA Vakfı Karaman İl Temsilcisi Muttalip Yıldırım ve beraberindeki genç TEMA’cılar gazetemizi ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

TEMA Vakfı Karaman’da Faaliyetlerine Hız Verdi

Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için çalışan TEMA Vakfı’nı temsil etmenin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Yıldırım, “Bugün ülke genelinde var olan 700 bini aşkın gönüllüsü, TEMA Vakfı’nın her zaman en büyük gücü olmuştur. Karaman’ın doğal varlıklarını ve sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü ekibimle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA ve Genç TEMA gruplarımızla ilimizdeki gönüllü sayımızı artırıp, ilimize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bunun içinde her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Herkesi TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

TEMA Vakfı Karaman İl temsilciliği olarak toprağı bereketli, havası temiz, dereleri çağlayan, yaşanabilir bir gelecek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda doğal varlıkların korunması için kamuoyunu bilinçlendirme çalışmaları yürütüp, verimli tarım topraklarının, su varlıklarının mera ve orman alanlarının korunması içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekolojik okuryazar bireylerin yetişmesi için okullar ve gönüllü öğretmenlerle işbirliği gerçekleştirerek TEMA Vakfı’nın ücretsiz doğal eğitimlerini toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırıyoruz. TEMA Vakfı Karaman İl Temsilciliği olarak, kamuoyunu bilgilendirme ve bilinçlendirmede en önemli desteği ilimizde görev yapan basın mensuplarından alacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle yaptığımız tüm faaliyetleri düzenli olarak yerel basınla paylaşıyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284