Tema Vakfi Kosuculari Agaç Kardesligi’ne Çagirdi

TEMA Vakfi, 15 Kasim`da düzenlenecek 37. Vodafone Istanbul Maratonu`na katilacak kosuculari ve onlarin destekçilerini doga sevgisini içsellestiren nesiller yetistirmeye katkida bulunmak için Agaç Kardesligi’ne davet etti.

Tema Vakfi Kosuculari Agaç Kardesligi’ne Çagirdi

Hedef 4 bin çocuk, 8 bin fidan
Sivil toplum kuruluslarina kaynak yaratma yöntemlerinden biri olan Adim Adim Olusumu'nun düzenledigi yardimseverlik kosusunda TEMA Vakfi’nin bu yil destek istedigi projenin adi Agaç Kardesligi. TEMA Vakfi, Agaç Kardesligi projesi araciligiyla çocuklara deneyimleyerek ögrenecekleri bir doga egitim programi sunuyor. Proje kapsaminda, Orman ve Su Isleri Bakanligi is birligi ile olusturulacak “Adim Adim - Çocuklar Hatira Ormanlari” ile de agaçlandirma ve erozyonla mücadeleye katki saglanmasi hedefleniyor. Agaç Kardesligi’nin hedefi 4 bin çocuk ve 8 bin fidan.
Desteklemek için Agaç Kardesligi hakkinda ayrintili bilgi almak için; www.tema.org.tr adresinden ulasacaginiz web sitemizi veya www.adimadim.org adresinden ulasacaginiz Adim Adim Olusumu'nun resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Adim Adim Yardimseverlik Kosusu’nda kosarak Agaç Kardesligi’ne destek olmak için yine www.adimadim.org adresinden “Adim Adim Üyeligi”ni seçerek kayit olabilirsiniz. Maratonda Agaç Kardesligi için kosacak kosuculari desteklemek için ise, web sitemizin Bagis ve Destek bölümünde görebileceginiz banka hesap numaralarina desteklediginiz kosucu adina bagislarinizi gönderebilirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284