Temiz Karaman Saglikli Nesiller Projesi Takdir Topluyor

Karaman Belediyesi Kent Konseyi`nin geçtigimiz günlerde baslatmis oldugu Temiz Karaman, Saglikli Nesiller` projesi kamuoyunda büyük takdir topluyor. Proje, her alanda temiz bir sehir ve saglikli bir yasam ilkesi ile çalismalarini sürdürüyor.

Temiz Karaman Saglikli Nesiller Projesi Takdir Topluyor

Proje konusunda bir degerlendirmede bulunan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven; " Baslatmis oldugumuz Temiz Karaman, Saglikli Nesiller Projesi kapsaminda Kent Konseyi olarak özverili bir çalisma sergiliyoruz. Sehrimizin, yasam alanlarimizin temiz olmasi için baslattigimiz bu sosyal sorumluluk projemiz Karaman halki tarafindan büyük takdir topluyor. Karaman'da cadde ve sokaklarda, mesire alanlarinda, parklarda ve toplu yasam alanlarinda kuruyemis kabugunun yere atilmasi, yere tükürülmesi basta olmak üzere çevreyi kirleten ve halki rahatsiz eden bütün konularda belediyemiz ile ortak bir çalisma yürütüyoruz. Bu sekilde eylemlerde bulunanlar hakkinda gerekli cezai yaptirimlar uygulanacaktir." dedi.
Kent Konseyi Resmi Web Sitesi Hizmete Girdi
Diger yandan Karaman Kent Konseyi, resmi web sitesi olan www.karamankentkonseyi.org adresinin hizmete girdigini duyurdu. Kent Konseyi'nden yapilan açiklamada " Proje ve faaliyetlerimizin kamuoyun ile daha hizli ve saglikli bir sekilde paylasilmasi amaci ile hazirlamis oldugumuz www.karamankentkonseyi.org isimli resmi web sayfamiz yayina baslamistir" denildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284