`Temiz Karaman, Saglikli Nesiller` Projesi Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Karaman Belediyesi, Kent Konseyi`nin baslatmis oldugu ` Temiz Karaman, Saglikli Nesiller Projesi` tüm hiziyla devam ediyor. Düzenlenen programlarla okullarda, ögrencilere kentin temizligi konusunda bilgiler veriliyor.

`Temiz Karaman, Saglikli Nesiller` Projesi Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Karaman Kent Konseyi'nin geçtigimiz günlerde baslatmis oldugu "Temiz Karaman, Saglikli Nesiller" projesi kapsaminda bu hafta , Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi, Bekir Sitki Erdogan Ortaokulu, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Yunus Emre Ortaokulu, Cumhuriyet Nihat Arslan Ilkokulu, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Endüstri MeslekLisesi, Sabiha Gökçen Ortaokulu ve Bifa Lisesi'nde egitim seminerleri verildi. Ögrencilerin ilgiyle izledigi sunumlarda toplu yasam alanlarinda, okullarda, isyerlerinde, kurum ve kuruluslarda uyulmasi gereken temizlik kurallari ve sehrin temiz tutulmasi için yapilmasi gerekenler anlatildi.
Temiz Karaman, Saglikli Nesiller Projesi kapsaminda gerçeklestirilen programlari degerlendiren Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven su bilgilere yer verdi; " Bir sehrin güzelliklerinin ortaya çikabilmesi için o sehrin her seyden önce temiz olmasi gerekmektedir. Bu baglamda Kent Konseyi olarak gelistirdigimiz ve son derece verimli bir sekilde devam eden Temiz Karaman, Saglikli Nesiller projesi ile ilimizdeki bulunan okullarda egitim faaliyetleri yürütüyoruz. Bu hafta 11 okulda daha egitim programlari düzenledik. Sabiha Gökçen Ortaokulu'nda gerçeklestirdigimiz egitim programimiza katilan ve bizlere destek veren Karaman Valimiz Sayin Murat Koca'ya ayrica tesekkür ederim.
Projemizin kapsaminda önümüzdeki süreçte daha genis alanlarda, daha fazla kisiye temizlik konusunda egitim vermeyi planliyoruz. Bu projemize destek veren, basta Karaman Valiligimiz ve Belediyemiz olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluslarimiza gönülden tesekkürlerimi sunuyorum"
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284