Terör Şehidi Öğretmen Ali Yıldız Anıldı

MHP Sarıveliler ilçe başkanlığı şehit ailelerine ziyarette bulundu. Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler ilçe başkanı Kasım Tunç, ilçe Başkan Yardımcıları Mehmet Mutlu ve Davut Özcan ile birlikte Şehit Öğretmen Ali Yıldız'ın ağabeyi Yüksel Yıldız katıldı.

Terör Şehidi Öğretmen Ali Yıldız Anıldı

Şehit Öğretmen Ali Yıldız'ın annesi Ayşe Yıldız’ı evinde ziyaret eden heyet, kısa bir sohbetten sonra Şehit Öğretmen Ali Yıldız’ın kabrinde Kuran okuyarak dua etti.

Sarıveliler ilçesinde bulunan tüm Şehit ailelerini düzenli olarak ziyaret ettiklerini belirten MHP ilçe başkanı Kasım Tunç, “Şehitlerimizin geride bıraktıkları akrabaları bizler açısından birer emanet olarak görüldüğünden rutin olarak ziyaretlerine gidiyor, hatırlarını soruyoruz” dedi.

Şehit Öğretmen Ali Yıldız'ın ağabey Yüksel Yıldız ve annesi Ayşe Yıldız yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirttiler. Şehidin ağabeyi Yüksel Yıldız “Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde, de şehitlerimize sahip çıkan ülkücü camiaya şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ali YILDIZ

(01.08.1969 – 05.11.1994)

01.08.1969 tarihinde Karaman ili Ermenek ilçesi Adiller’de Hasan veAyşe Yıldız çiftinin çocuğu olarak Dünya’ya geldi. Kastamonu Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği bölümü mezunu olan Ali Yıldız, ilk kez Mardin ili Savur ilçesi Başkavak İlköğretim Okulu öğretmeni olarak atandı. Bu görevde iken, 05.11.1994 tarihinde şehit edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284