TES Karaman Subesi Isyeri Temsilcileri Istisare Toplantisi Yapildi

Türk Egitim-Sen Karaman Subesi tarafindan düzenlenen Isyeri Temsilcileri Istisare Toplantisi 20 Mart 2013 tarihinde Karaman Ögretmenevi’nde yogun katilimli olarak yapildi.

TES Karaman Subesi Isyeri Temsilcileri Istisare Toplantisi Yapildi
Toplantida Türk Egitim-Sen Karaman Sube Baskani Mehmet Serin isyeri temsilcilerine hitap etti. Konusmasina isyeri temsilcilerine basarili çalismalarindan dolayi tesekkür ederek baslayan Baskan Serin, “Hem ülke genelinde hem de Karaman ölçeginde büyük bir mücadele vererek önemli hizmetlere vesile oluyoruz. Sendikamiz bugün gelinen noktada ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluslarindan ve en muteber egitim sendikasi olarak göz doldurmaktadir. Bugünlere gelmemizde teskilatimiza basindan bu yana emek veren arkadaslarimizin katkisi büyük olmustur. Türk Egitim-Sen vefali bir teskilattir. Sendikamiza emek veren bütün arkadaslarimiza minnetlerimi sunuyorum.” dedi.
Özellikle son dönemde yeniden gündeme gelen kamuda serbest kiyafet uygulamasi konusunda; Türkiye Kamu-Sen ve Türk Egitim-Sen yillardir bunun mücadelesini veriyor. Genel merkezimizin 15.03.2013 tarihinde aldigi karar dogrultusunda isyerlerine serbest kiyafet ile giden üyelerimizin sonuna kadar yanindayiz. Bu eyleme katilip katilmamak üyelerimizin kendi hür iradelerine baglidir. Türk Egitim-Sen mensubu memurlar kamuda serbest kiyafet eylemine katilmalari durumunda genel merkezimiz tarafindan bu yönde bir karar alindigi için hiçbir sekilde cezalandirilamayacaktir. Bu konuda sendikamiz eyleme katilan üyelerimize hukuki her türlü yardimda bulunacaktir. Bugün artik güya sözde baris ve kardeslik adina yapilan açilim sürecinde son asamaya gelinmistir. Bilindigi gibi terör örgütü, bu ülkede milli barisin ve kardesligin, demokrasinin, insan haklarinin ve Türk Milletinin varliginin bas düsmanidir; emperyalist güçlerin tetikçisi ve taseronudur. Bir yandan bölücü basi yalanip yikanarak, allanip pullanarak masum, iyi niyetli, baris güvercini bir siyasal aktör olarak Türk milletinin huzuruna çikarilmaktadir. Bu yaklasim tarzi Türk milletinin akliyla ve tarihi ile alay etmek, tepkisiz bir toplum yerine koymaktir” diye konustu.
Programda Türk Egitim-Sen Karaman Subesi eski baskanlarindan Akif Kocatepe, Sube Teskilatlandirma Sekreteri Necati Batur ve Kadin Komisyonu Baskani Mine Tiras da birer konusma yaptilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284