Ticaret Borsası Başkan Adayı Armutlu: Biz Patronluğa Değil, Hizmetçiliğe Adayız

7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Ticaret Borsası seçimlerine sayılı günler kala adaylar kulis çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ticaret Borsası Başkan Adayı Armutlu: Biz Patronluğa Değil, Hizmetçiliğe Adayız

Borsa Yönetim Kurulu Başkanlığı için aday olan Ali Armutlu, dün ilimizde görev yapan, yazılı ve görsel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Karadağlı Restaurant’ta gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Armutlu, “İstedik ki sizlerle seçim öncesi bir kez daha bir araya gelelim sohbet edelim. Adaylık süresince basın yayın organlarınızdan yaptığınız haberlerle verdiğiniz desteklere teşekkür etmek istedik. Allah razı olsun. Arkadaşlar malumunuz Karaman Ticaret Borsamızın seçimlerini 7 Nisan Cumartesi günü icra edeceğiz. Geçtiğimiz süreçte yapmamız gerekenleri yaptık, söylememiz gerekenleri söyledik. Sizler de bu sürece tanıklık ettiniz. Yavuz Sultan Selim Mısır’ı fethedip kutsal toprakları Osmanlı eyaleti yapınca “Sen artık Hâkim-i Şerefeyisin” demişler. Yani Kutsal toprakların hâkimi. Hayır demiş “Ben Hadim-i Şerefeyim.” Yani bu toprakların hâkimi değil hademesiyim, hizmetçisiyim demiş. Bizim de bakış açımız ecdatla aynı. Biz patronluğa değil hizmetçiliğe adayız. Biz borsa aday listemizde sanayiciden tüccarına, kasabından fırıncısına kadar her kesimden bu misyona hizmet edecek bir kadro oluşturduk. Hepimiz patronluk ya da koltuk için değil hizmet etmek için adayız. Bu vesile ile bir kez daha bir araya gelmişken Karaman Ticaret Borsası seçimlerinde aday olan arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Ben ve ekip arkadaşlarım el ele vererek birlik olmaya, birlikte üretmeye ve birlikte başarmaya talibiz. Çıkmış olduğumuz bu önemli görev yolunda desteklerini esirgemeyen; oda üyelerimiz başta olmak üzere büyüklerimize, STK temsilcilerimize, tüm yönetici ve idarecilerimize ve siz değerli basınımıza teşekkür ediyoruz. Başkanlık nasip olursa çok daha sık bir araya geleceğiz inşallah. Yola çıkarken dediğimiz gibi “Her şey güzel olacak” buna inancımız tam” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284