Ticaret Borsası Başkanlarından Kutlama Mesajı

Karaman Ticaret Odası Başkanları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle mesaj yayınladılar.

Ticaret Borsası Başkanlarından Kutlama Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Mustafa Uysal 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü mesajlarında; "Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır.
Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından oldukça önemlidir. Bu gün bizlere, Çanakkale’de, kahramanca savaşan, vatanımızı kanıyla, canıyla müdafaa eden şehitlerimizi ebediyen şükranla hatırlamak, şehitlerimizin aziz emaneti olan ülkemizi korumak, maddi ve manevi bütün değerlerimizi daha yükseğe taşımak için çalışmak ve üretmeye devam etmek yakışmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü ve Çanakkale zaferinin 105.yıl dönümü nedeniyle, kutsal vatan topraklarını canları pahasına savunarak bu büyük zaferi milletimize armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284