Ticaret Borsası, TOBB’un 72. Genel Kuruluna Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 72. genel kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ’de yapıldı.

Ticaret Borsası, TOBB’un 72. Genel Kuruluna Katıldı
Karaman Ticaret Borsası adına Meclis Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ ve birlik delegeleri de genel kurula katılarak Karaman’ı temsil ettiler.
TOBB Bakanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasında, “Camia olarak ‘istişare sünnettir’ öğüdüne hep bağlı kaldık. Sizlerin sayesinde Anadolu’nun sesi, yüreği olduk. Bir olduk, iri olduk, diri olduk. Biz, bir oldukça Sesimiz daha gür çıktı. Engelleri aştık, yeni başarılara ulaştık. Oda ve Borsa camiamız, özel sektörün birlikten doğan gücü oldu. Odalarımız ve Borsalarımız; özel sektörü en iyi temsil eden, üyelerinin sorunlarını çözen, hizmet kalitesi Avrupa standartlarına ulaşmış, çağdaş kurumlara dönüştü. Sorunlara teslim olmadık. Olumsuza odaklanmadık. Tüm çevre coğrafyamızdaki ülkeler için de rol model haline geldik. Küresel piyasalardaki iş örgütlerinin tamamında da söz sahibi olduk. Değişim ve dönüşümün öncüleri haline geldik. Bütün dünyaya bu milletin neler yapabileceğini gösterdik. Hem biz kazandık, hem ülkemiz kazandı” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284