Ticaret Borsası Ve MEVKA Arasında Elektronik Satış Salonu Proje Sözleşmesi İmzalandı

Karaman Ticaret Borsası tarafından hazırlanıp MEVKA tarafından kabul edilen “Elektronik Satış Salonu” projesinin MEVKA ile sözleşmesi Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve MEVKA Genel Sekreteri Savaş Ülger tarafından imzalandı.

Ticaret Borsası Ve MEVKA Arasında Elektronik Satış Salonu Proje Sözleşmesi İmzalandı

Konu ile ilgili açıklama yapan Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş Karaman Ticaret Borsası Alım ve Satım Hizmetlerine yönelik Elektronik-Teknolojik Satış Salonu ve Platformunun Oluşturulması için hazırlanan projenin uygulanması için gerekli imzaları attık.

709.015,00‘lik projenin 531.762,25 kısmının Mevka tarafından geri ödeneceğini belirten Ekrem Çavaş , “Karaman Ticaret Borsası bu proje ile farklı bir ortama kavuşacaktır, borsamıza yakışan bir hizmet olacaktır. Günümüzde de artık bilgi teknolojisinden ve hizmetlerden etkin olarak yararlanmak bir işletmenin başarısı ve rekabet edebilirliği için ön koşullardan biri haline gelmiştir. Üyelerimiz, ticari isletmeler ile tarımsal isletmelerin günümüz ağır rekabet koşullarında rekabet güçlerinin geliştirilmesi, üretim altyapılarının ve iş ortamlarının iyileştirilmesi, bilgi ve iletişim teknolojilerini daha etkin olarak kullanabilmeleri hedeflenmektedir. Bu projeye desteklerinden dolayı MEVKA Genel Sekreteri Savaş Ülger ve ekibine teşekkür ediyorum.” Projemiz borsamıza hayırlı olsun dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284