Tıkanan Su Mazgalları Mahalleyi Korkutuyor

Karaman merkez Topucak Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, su mazgallarının mahalle yollarındaki toprak ve toz nedeniyle tıkandığına dair görüntüleri kameralarına yansıttı. Özellikle şiddetli yağmur yağışları sırasında su baskınlarına neden olabileceği konusunda endişelerini dile getirdiler.

Tıkanan Su Mazgalları Mahalleyi Korkutuyor

Mahallede Parmaklı Cami yakınlarındaki su mazgallarının tıkanık olduğu görüntüleri haber merkezimize ileten mahalle sakinleri, "Mahallemizin yolları toz ve toprak içerisinde olduğu için, su giderlerine yerleştirilen su mazgallarının tıkandığını görüyoruz. Bu durumda suyun yollarımızda birikerek baskınlar yapma riski var. Belediyemizden, en kısa sürede su mazgallarının açılması ve yollarımızın düzeltilmesi için gerekli çalışmaları yapmalarını rica ediyoruz" şeklinde ifadelerde bulundu.

Topucak Mahallesi'ndeki vatandaşlar, bu sorunun çözülmesi için belediyeden yardım beklediklerini belirtti. Su mazgallarının tıkanmasıyla birlikte oluşan su birikintilerinin, hem ulaşımı olumsuz etkilediğini hem de su baskınlarına yol açabileceğini vurguladılar.

Mahalle sakinleri, sağlıklı ve güvenli bir yaşam için yol düzenlemelerinin yapılmasının önemini vurgularken, belediyeden acil müdahale ve çözüm talep ettiler. Kameralara yansıyan bu durum, mahalle halkının günlük yaşamlarını olumsuz etkileyebileceğini ve bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini gösteriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284