TKDK 12. Proje Basvuru Ilanina Çikti

Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakanligi’nin ilgili kurulusu olan Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu Türkiye Cumhuriyeti adina Avrupa Birligi’nin Katilim Öncesi Mali Yardim Araci olan IPA’nin Kirsal Kalkinma Bileseni kapsaminda uygulanacak yatirimlara iliskin 15 Ocak Çarsamba gününden itibaren 12. Proje Basvuru Ilanina çikti.

TKDK 12. Proje Basvuru Ilanina Çikti

Konuyla ilgili olarak Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu Il Koordenatörü Bahtiyar Çetin yaptigi açiklamada, 12. proje basvuru ilaniyla verilecek toplam destek tutarinin 488.772.128 Avro oldugunu söyledi.
Çetin, “Basvurular 10 Subat 2014 tarihi saat 09.00’dan itibaren, Karaman Il Koordinatörlügünde kabul edilmeye baslayacak olup, basvurularin son teslim tarihi 10 Mart 2014, saat 21.00’dir. Bu çagri için son teslim tarihinden sonra yapilacak basvurular kabul edilmeyecektir. On ikinci Basvuru Çagri Ilani kapsaminda hazirlanacak basvurularda yatirim süreleri iki taksiti geçmeyecek sekilde asagidaki gibi planlanmalidir. Basvuru tek taksit olarak planlanmis ise; yatirim süresi ve Ödeme Talebi Paketinin hazirlanip Il Koordinatörlügüne sunulmasi toplamda 5 (bes) ayi geçmemelidir. Basvuru iki taksit olarak planlanmis ise; birinci taksitin yatirim süresi ve Ödeme Talebi Paketinin hazirlanip Il Koordinatörlügüne sunulmasi 5 (bes) ay içerisinde olmalidir. Potansiyel basvuru sahipleri, proje basvurusu ile ilgili konularda Koordinatörlügümüz Yardim Masasindan bilgi alabilecektir. 4448535 yardim masasi hattindan veya 0338 217 20 00 numarali telefondan ya da Karaman Sanayi ve Ticaret Odasi binasinin 4.katinda bulunan Il Koordinatörlügümüze gelerek bilgi alinabilir. Ayrica, bu basvuru çagri döneminde Kurumumuz tarafindan yapilacak ilave duyuru ve bilgilendirmeler de bu çagri ilani kapsaminda dikkate alinmali ve söz konusu duyuru ve bilgilendirmeler, Kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) takip edilmelidir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284