TKDK Sanayiciyle Bulustu

Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu, Organize Sanayi Bölgesi üyeleriyle düzenlenen tanitim toplantisinda bir araya geldi.

TKDK Sanayiciyle Bulustu

Organize Sanayi Bölgesi Müdürlügü Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya TKDK Il Koordinatörü Bahtiyar Çetin, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yasin Ünüvar, OSB üyeleri ve TKDK uzmanlari katildi.
Burada konusan Il Koordinatörü Bahtiyar Çetin, Karaman’in da içinde bulundugu toplam 42 Ilde 23 Ocak Çarsamba gününden itibaren 9. çagri ilanina çikilacagini belirterek, Projelerin 15 Subat–15 Mart tarihleri arasinda kabul edilecegini bu projeler için en az 5 bin, en fazla ise 3 milyon Avro’nun proje sahiplerine hibe edilecegini söyledi.
Çetin, Karaman’da alinacak proje basvurularinin degerlendirilmesinin ardindan sözlesmelerin imzalanacagini ve bununla birlikte Karaman’a çok önemli hibe destegi verilecegini sözlerine ekledi.
TKDK Il Koordinatörlügü personellerinden Sükrüye Kabakulak ile Ismail Saglam tarafindan kurumun tanitimin yapildigi sunumun ardindan katilimcilarin IPARD programi ve TKDK Il Koordinatörlügünün çalismalari hakkinda sorduklari sorular yanitlandi.
Tarimsal ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu’nun ilimizde bulunan resmi kurum ve kuruluslar ile sivil toplum kuruluslarina, potansiyel faydalanicilara ve tüm ilgililere yönelik tanitim ve bilgilendirme toplantilarinin önümüzdeki günlerde de devam edecegi ögrenilirken bu çerçevede 24-25 Ocak günlerinde 09.00-16.00 saatlerinde iki gün süreyle proje hazirlayacak danisman firmalara yönelik egitim verilecegi açiklandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284