TKDK Sariveliler Belediyesi’nde Bilgilendirme Toplantisi Düzenledi

Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu Il Koordinatörlügü geçtigimiz gün Sariveliler ilçesinde bir bilgilendirme toplantisi düzenledi.

TKDK Sariveliler Belediyesi’nde Bilgilendirme Toplantisi Düzenledi

Belediye Toplanti Salonunda IPARD II tanitim faaliyetleri kapsaminda gerçeklestirilen ve Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur’un ev sahipligindeki toplantiya TKDK Karaman Il Koordinatörü Özgür Öztürk ve kurum uzmanlari katildi. Belediye Baskani ve beraberindeki heyete il koordinatörlügü uzmanlari tarafindan IPARD desteklerini anlatan bir sunum gerçeklestirildi.
Öztürk yaptigi konusmada IPARD desteklerinin ülkemize ve Karaman Ilimize yaptigi önemli katkilardan bahsederek IPARD programinin ikinci asamasinda paydas kurumlarin da destegiyle il ve ilçeler bazinda daha fazla yatirimciya destek sunarak tarimsal alanda ilimizi Avrupa Birligi standartlarina ulastirmayi hedeflediklerini söyledi. Yapilan sunumdan sonra soru-cevap kismina geçilerek Sariveliler ilçesine tür kazandirilabilecek yatirimlar ile ilgili fikir alisverisinde bulunuldu.
Toplanti sonunda Baskan Hayri Samur, Sariveliler’e daha fazla yatirim kazandirmak için TKDK ile daha sik görüsülmesi gerektigini belirtti ve Il Koordinatörü ve uzmanlara vermis oldugu bilgiler için tesekkür ederek görüsme sonlandirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284