TOBB Genel Kuruluna Katildilar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliginin 70. Genel Kurulu Ankara`da gerçeklestirildi. Genel kurula ilimizden Ticaret ve Sanayi Odasini temsilen Meclis Baskani Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, Genel Kurul Delegeleri Ahmet Bottan, Süleyman Kaya, Nuri Eren ve Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Serif Hanim Kizik ile Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug, Birlik Delegeleri Nevzat Erkan, Hüseyin Yildizbas ve Cafer Binici katildi.

TOBB Genel Kuruluna Katildilar

Rifat Hisarciklioglu’nun ev sahipliginde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (ETÜ) gerçeklestirilen TOBB 70. Mali Genel Kurulu’na Basbakan Recep Tayyip Erdogan, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, MHP Genel Baskan Yardimcisi Emin Haluk Ayhan, bakanlar, delegeler ve çok sayida basin mensubu katildi.
Soma ‘da yasanan felaket için yapilan saygi durusuyla baslayan Genel Kurul’da konusan TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, özel sektörün gelecekten umutlu oldugunu ifade ederken, yeni bir büyüme modeli ve yeni yapisal reformlara ihtiyaç oldugunu söyledi.
Oda ve Borsa baskanlarina da deginen Hisarciklioglu, “Is âleminin kanaat önderleri olma görevini hakkiyla üstlendiler. Sehirlerinin kalkinmasi ve markalasmasi için emek verdiler, fikir ve proje ürettiler. Iste tüm bu faaliyetler, tüm bu basarilar, sizlerin, tüm camiamizin eseridir. Gösterdiginiz gayret ve emek için, her birinizi tek tek kutluyor, hepinize sonsuz sükranlarimi sunuyor, sizleri yürekten alkisliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284