TOKI Isçi Konutlarinda Çalismalar Basladi

Karaman Belediyesi ve TOKI isbirligi ile hayata geçirilen isçi konutlarinda çalismalar basladi.

 TOKI Isçi Konutlarinda Çalismalar Basladi

Organize Sanayi'de çalisan isçileri yakindan ilgilendiren konut projesinde, yüklenici firmaya yer tesliminin yapilmasinin hemen ardindan çalismalar basladi. Projenin ilk etabinda 428 konut yapilacak.

Konut projesinde ikinci etap çalismalarin basladigini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, "Yüklenici firma TOKI konutlarinda ilk etap çalismalarina baslanmistir. Ayrica belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlügü'ne bagli ekipler, konutlar için gerekli olan içme suyu sebekesi çalismalarina baslamislardir. Ilk etapta 428 konut yapilacak. Ayrica 32 derslikli ilkögretim okulu 300 kisi kapasiteli camii, Spor sahalari, fitness alanlari, yesil alan ve parklar, çocuk oyun alanlari bulunacak. Bu bölgede 5 bin konutluk bir alan ayirdik. Bir kaç etapla 5 bin konut yapmayi hedefliyoruz. Bu konutlari sadece OSB çalisanlari ile sinirli tutmayacagiz. Karaman’da en az 1 yildir sigortali olarak çalisan vatandaslarimiz bu imkandan faydalanabilecekler" dedi.
TOKI konutlarina, yeni müracaat alinip alinmayacagi konusunda vatandaslarin siklikla soru yönelttigini söyleyen Baskan Çaliskan, "Su asamada yeni talepler alinmamaktadir. Yeni talepler alinacaginda vatandaslarimiza genis kapsamli duyurularimizi yapacagiz" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284