Toki, Piri Reis Vadisi Proje Ihalesini Iptal mi Etti?

Geçtigimiz gün mail adresimize gönderilen elektronik postada Belediye ve TOKI tarafindan büyük iddialar ve reklâmlarla yaptirilacagi ilan edilen Piri Reis Vadisi’nin ihalesinin TOKI tarafindan iptal edildigi iddia edildi.

Toki, Piri Reis Vadisi Proje Ihalesini Iptal mi Etti?

Bu konuyla ilgili olarak Aytunç Ülker adiyla gönderilen elektronik postada, “Ben Piri Reis Vadisi Projesi'ne basvuruda bulunan kisilerden bir tanesiyim. Siz de çok iyi biliyorsunuz ki projenin talep toplama asamasi ve ihale süreci oldukça elestirilmis ve Karamanlilarin çogunun zihninde soru isaretleri olusmustur. Genel olarak bu projenin bastan beri gerçeklesmeyecegi izlenimi halk içerisinde söylentilerle yayilmis ve günümüze dek devam etmistir. 14.11.2013 tarihinde Kamu Ihale Kurumu Piri Reis Vadisi Projesi ihale tekliflerini degerlendirmis ve ihalenin iptaline karar vermistir. Geçen hafta cuma günü ihale iptal edilmesine ragmen ne bu iste öncülük eden Karaman Belediyesi tarafindan ne de TOKI tarafindan herhangi bir açiklama yapilmamistir. Projeye basvuranlarin konuyla ilgili açiklama bekledigine dair haber yaparsaniz memnun olurum.
Konuyla ilgili faydalanabileceginiz sayfalar sunlardir:
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/Default.aspx?ReturnUrl=%2fekap%2f
Yukaridaki adrese girip Ihale Islemleri sekmesinden Ihale Arama sayfasina girdiginizde ihale numarasi bosluguna 2013/117334 yazdiginiz takdirde ihale sonucu çikacaktir.
Bunun disinda TOKI'nin https://www.toki.gov.tr/ sayfasinda Ihaleler sekmesinden Degerlendirme Asamasinda Olan Ihaleler sekmesini tikladigimizda degerlendirme sonuçlanmadan önce Piri Reis Vadisi Projesi'nin yaninda Degerlendirme Asamasinda ibaresi vardi fakat su anda TOKI'nin sitesinde projeye dair herhangi bir haber bulunmamaktadir” dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284