TOKI Sakinleri Iftar Sofrasinda Bulustu

Karaman Belediyesi’nin Ramazan ayi boyunca farkli semtlere kurdugu Iftar sofrasi, Toki konutlarinda devam etti.

TOKI Sakinleri Iftar Sofrasinda Bulustu

Birinci, Ikinci, Üçüncü Toki ve Sarikeçililer için Yavuz Sultan Selim Ilkögretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftara vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Belediyenin ikrami olan yemeklerle iftarini gerçeklestiren Toki sakinleri, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a tesekkür etti.
Yemege katilan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Karamanlilarin Ramazan coskusuna katkida bulunmaktan duyduklari mutlulugu dile getirerek; tüm vatandaslara ulasabilmek amaciyla mahallelerde iftar programi düzenlediklerini, bu sofralarda zengin-fakir, genç-yasli, kadin-erkek ayrimi gözetmeden insanlarin bir araya geldigini ve komsuluk iliskilerinin güçlendigini söyledi.
Son Iftar Aktekke Kent Meydani’nda
Ramazan ayinin son iftar sofrasi 26 Temmuz Cumartesi günü Aktekke Kent Meydani’na kuruluyor. Ramazan süresince 11 ayri bölgede tertip edilen Iftar etkinligi 12. Sofrasini, çarsi merkezinde verecegi yemekle noktalayacak. Aktekke Kent Meydani’na tüm halkimiz davet edilirken iftar yemegine Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfü Elvan’in katilacagi da ögrenildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284