Toktay: Ihracat- Ithalat Egitim Projemiz Mevka`dan Onay Aldi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay Ihracat-Ithalat Uygulama Personeli Yetistirme Programinin Mevka’dan onay aldigini ve egitimlerin 11 Haziran’dan itibaren baslayacagini söyledi.

Toktay: Ihracat- Ithalat Egitim Projemiz Mevka`dan Onay Aldi

Toktay, “Avrupa Birligi sürecine girilmesi ve Dünya Ticaret Örgütü anlasmalarina taraf olunmasi ile birlikte KOBI’ler ciddi bir dis rekabet baskisi ile karsi karsiyadirlar. Bu baglamda hem KOBI’lerin uluslararasi rekabete hazirlanmasi hem de dünya pazarlarina açilmalarinin saglanmasi için KTSO - MEVKA araciligi ile Ihracat-Ithalat Uygulama Personeli Yetistirme Programi yapilacaktir. Hedefi, fakülte ve yüksekokullardan yeni mezun olmus istihdam edilmeyi bekleyen gençler ve Karaman bölgesindeki KOBI’lerde çalisan personelden olusan kursiyerlerin uygulamali ithalat ve ihracat islemleri konularinda yetistirilmeleridir. KTSO tarafindan hazirlanan “Ihracat-Ithalat Uygulama Personeli Yetistirme Programi” MEVKA tarafindan onaylanmistir. Proje kapsaminda düzenlenecek egitime katilmak isteyen üyelerimizin 9 Haziran 2014 tarihine kadar odamiza basvurulari rica olunur” dedi.
Toktay egitim yerinin Ticaret ve Sanayi Odasi Toplanti Salonu oldugunu ve egitimlerin tam gün olarak 11-12-13-16-17-18-19-20 Haziran tarihlerinde gerçeklestirilecegini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284