Toktay: “Sizlerle Son Toplantım Ama Bu Bir Veda Değil”

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toktay: “Sizlerle Son Toplantım Ama Bu Bir Veda Değil”

TSO hizmet binasında düzenlenen ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıza Duru’nun da katıldığı basın toplantısında konuşan Mustafa Toktay, “Bu başkanlık olarak sizlerle son toplantım ama bir veda değil” şeklinde konuştu.

13 yıldır Karaman’a imkân, çaba ve özverili ile hizmet etmeye özen gösterdiklerini ifade eden Toktay, “Bu süreçte Karamanımızın çıkarlarını ve üyelerimizin menfaatlerini hep gözettik. Yönetim Kurulu ve personelimizle birlikte bütün iyi niyetimizle hizmet etmeye özen gösterdik. Önümüzde seçimler var. Ben bu süreçte aday olmayacağım. Aday arkadaşlarımıza şimdiden çalışmalarında ve seçim sürecinde de başarılar dilerim” dedi.

 “GÜÇLÜ BİR ODA OLUŞTURDUK”

Karaman’a bakıldığında komşu illere kıyasla üye aidatlarının daha düşük olduğuna dikkat çeken ve bu konuda özellikle hizmet karşılığında da üyelerinden aidat dışında ücret alınmadığına vurgu yapan KTSO Başkanı Mustafa Toktay, “Çünkü biz güçlü bir oda oluşturduk. Bütçemizin yüzde 40’ını geçmeyecek şekilde personel giderlerini dengeledik. Diğer iller 500 TL ve üzeri aidat toplarken, biz kendi üyelerimizden bu rakamı 460 olarak belirledik. Üstelik diğer illerde yine hizmetlerde ücret alınırken, bizler üyelerimizden hizmet karşılığında ücret talep etmedik. Hep buna rağmen de gelirlerimizi artırmanın çabasına düştük. Yıllık bütçemiz 8 milyon TL’yi aşarken, kira gelirlerimizle de imkânımız ölçüsünde harcamalarda bulunarak Karaman Ticaret ve Sanayi Odamızı Ankara ve TOBB nezdinde saygın ve Oda haline getirdik”dedi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Toktay açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284