Toplum Ruh Sagligi Merkezi, Yaza Merhaba, Dedi

Karaman Toplum Ruh Sagligi Merkezi (TRSM) çalisanlari ve kursiyerleri “yaza merhaba etkinliginde” Gökçe Çamligi’na gezi düzenledi.

 Toplum Ruh Sagligi Merkezi, Yaza Merhaba, Dedi
Ruh Sagligi hastaliklarinin tedavisinde, seyrinde ve takibinde sosyal etkinliklerin önemli bir yeri oldugu ve sosyal tedavinin uygulanmasinin gerekliligine inanan TRSM çalisanlari yazi karsilamak için böyle bir etkinlik gerçeklestirildigi bildirildi.
TRSM Sorumlu Hekimi Psikiyatri Uzmani Dr. Mustafa BAYRAKTUTAN yaptiklari etkinlikle ilgili yaptigi açiklamada Merkez olarak faaliyetlerinin hasta ve hasta yakinlari için rol model oldugunu vurguladi. Uz. Dr. Mustafa BAYRAKTUTAN “ tecrübeli ekibimizle hasta ve hastalarimizin ailelerini de kapsayan bu tür sosyal tedavi yaklasimlarinin olumlu katkilarini gözlemliyoruz. TRSM’de yapilan terapiler kapsaminda farkli sosyal etkinliklerimiz devam edecektir.” Dedi.
Yaza merhaba etkinligine kursiyerlerin temiz hava ve çam kokusu esliginde yürüyüsle basladiklari belirten Uz. Dr. BAYRAKUTAN “ Çamlik içerisinde bulunan ahsap gözetleme kulesinden Karaman manzarasini seyreden kursiyerlerimiz birçok defa Çamlik’a gelmelerine ragmen kuleyi ilk defa gördüklerini ve manzaranin huzur verdigini belirttiler. Bunun yaninda hayatimda ilk defa çamliga geliyorum, tesekkür ederim diyen kursiyerlerimiz de bulunuyor” seklinde konustu.
Yapilan piknigin ardindan çesitli grup oyunlari, ödüllü sorularla hos vakit geçiren ekip üyeleri, ayrica daha sonra el isi faaliyetinde kullanmak üzere Çamlik’in simgesi olan kozalaklardan topladi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284