Toprak Dagitimi Projesi Çalismalari Devam Ediyor

Ilimiz Merkez Ilçe Ortaoba Köyünde Il Müdürlügümüz Arazi Edindirme Sube Müdürlügünce baslatilan “Az Toprakli ve Topraksiz Çiftçilere Toprak Dagitimi Projesi” kapsaminda basvuru yapan ve projeden faydalanmak isteyen 103 çiftçimize ait basvuru dosyalarinin halk huzurunda incelenmesi amaciyla Ortaoba Köyüne gidilerek ilgili komisyon kurularak bilgilendirmeler yapildi.

Toprak Dagitimi Projesi Çalismalari Devam Ediyor

Basvuru yapan çiftçiler, köy muhtari Erdal Çimen ve azalarin katilimi ile yapilan toplantida Halk Huzurunda Inceleme Komisyonu kuruldu.
Toplantida Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü Arazi Edindirme Sube Müdürü Yilmaz Büyükates proje hakkinda bilgiler vererek, çiftçilerden gelen sorulari yanitladi. Projeden yararlanmak üzere basvuru yapan 103 çiftçiye ait basvuru dosyalari Halk Huzurunda Inceleme Komisyonu tarafindan degerlendirilmis olup, SGK, Tapu verileri ve diger kriterlere göre elemeler yapildi. Projenin yaklasik 1,5 yil içerisinde tamamlanmasi öngörülüyor. Ileriki dönemlerde Süleymanhaci, Baskisla, Bozkandak ve Damlapinar Köylerinde Toprak Dagitim Projesine baslanacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284