Trafikte Saygi Yürüyüsü Yapilacak

4-10 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Karayolu Trafik haftasi kapsaminda 7 Mayis Persembe günü saat 14.00’de Aktekke Meydaninda Trafikte Saygi Yürüyüsü gerçeklestirilecek.

 Trafikte Saygi Yürüyüsü Yapilacak

Yürüyüs Cumhuriyet Parki’nda sona erecek. Burada yapilacak tören ise saygi durusu ve Istiklal marsimizin okunmasiyla baslayacak.

Günün anlam ve önemini belirten konusmalarin yapilmasinin ardindan trafik bilgi yarismasinda dereceye giren ögrencilere ödülleri verilecek. Ayrica Karaman’da yilin örnek sürücüleri seçilenlerde plaketle onurlandirilacak. Program trafik standinin gezilmesiyle sona erecek.
KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’da duyarli sürücü seçilirken Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne tarafindan gönderilen tesekkür yazisinda, “Dünyada ve ülkemizde çok ciddi maddi ve manevi kayiplara neden olan trafik kazalarinin çok büyük bir oranda sürücü hatalarindan kaynaklandigi bilimsel olarak kanitlanmis bir gerçektir. Yaptigimiz trafik denetimlerinde sürücü olarak bulundugunuz süre içerisinde herhangi bir trafik kurali ihlali yapmadiginiz sürücü kayitlarimizdan tespit edilmistir. Sürücü olarak sergilediginiz bu duyarli davranisin ilimiz trafigine olumlu katkisi yadsinamaz bir gerçektir. Trafik kurallarina uyma konusunda gösterdiginiz bu sorumlu ve duyarli davranisiniz için tesekkür eder, yaptigimiz denetimlerde çözüm ortagimiz olarak her türlü görüs ve önerinize açik oldugumuzu samimiyetle belirtiriz. Trafik haftasi, trafik kurallarinin anlatilmasinda ve trafik ile ilgili gerçeklerin bilinmesinde önemli bir zaman dilimidir. Ülkemizde her yil Mayis ayinin ilk haftasinda kutlanan trafik haftasi etkinlikleri kapsaminda 7 Mayis Persembe günü saat 14.00’de Aktekke Meydanindan Anit Park istikametine yapacagimiz trafige saygi yürüyüsünde siz duyarli sürücümüzü de aramizda görmek bizlere onur verecektir” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284