Traktörün Altında Kalan Sürücü Öldü

Karaman'da kontrolden çıkarak devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybederken, yanında yolcu olarak bulunan 1 kişi ise yaralandı.

Traktörün Altında Kalan Sürücü Öldü
Kaza, merkeze bağlı Lale köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet Uysal (19) yönetimindeki 33 UD 801 plakalı traktör seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun ortasına devrildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekibi traktörün altında kalan sürücü Muhammet Uysal’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yanında yolcu olarak bulunan Mustafa D. (18) ise devrilen traktörden yol kenarına fırlayarak yaralandı. Yaralı Mustafa D., tedavisi yapılmak üzere ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonrası olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı da incelemelerde bulundu. Devrilen traktör çevredeki vatandaşların yardımıyla kaldırılarak, sürücünün cesedi traktörün şoför mahallinden çıkarıldı. Sürücünün cesedi daha sonra cenaze aracı ile Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyarak gelen sürücünün yakınları sinir krizleri geçirirdi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.









 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284