TSO Yönetiminden Borsa Yönetimine Tebrik Ziyareti

Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay ve yönetim kurulu üyeleri geçtigimiz günlerde gerçeklestirilen seçimler ile Borsa Baskanligina yeniden seçilen Ekrem Bastug ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu.

TSO Yönetiminden Borsa Yönetimine Tebrik Ziyareti
Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, ziyarette yaptigi konusmasinda, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi çatisi altinda Karaman’i basari ile temsil eden Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi ile Karaman Ticaret Borsasinin mutlugunu ve gururu yasiyoruz. Yaptigimiz seçimlerin ardindan yeni yönetimlerimizi olusturduk. Amacimiz öncelikle Karaman’i oldugu noktadan daha ileriye tasimaktir. Karaman’i ileri götürmek hepimizin hedefidir. Bizler sivil toplum kuruluslari olarak diger sivil toplum kuruluslari ile birlikte Karaman’i daha fazla ileriye nasil götürebiliriz bunun derdindeyiz” dedi.
Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug’da da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Sizin de söylediginiz gibi bizler sivil toplum kuruluslari olarak ele ele vererek, Karaman’a bu zamana kadar yapilanlardan daha iyisini yapabilecegimizi biliyoruz. Bunun için birlik ve beraberlige ihtiyacimiz var. Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’ne bagli kurumlarin her zaman el birligi için çalismakta. Yeni dönemimizde de Karaman’imiz için çalismaya devam edecegiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284