TÜMSİAD ve Kent Konseyi’nden Eğitim Semineri

TÜMSİAD Proje Yönetim Merkezi’nin öncülüğünde Karaman Kent Konseyi ve TÜMSİAD Karaman Şubesi, “Devlet destek ve hibeleri” konulu seminerde Karaman’lı girişimcilerle bir araya geldi.

TÜMSİAD ve Kent Konseyi’nden Eğitim Semineri

TÜMSİAD Karaman Şube Başkanı M.Selim Dülger’in açılış konuşmasıyla başlayan programda Dülger; “Pek çok girişimcinin ortak sorunu, projesi olup sermaye bulamamak, sunulan imkânlardan yeterince bilgi sahibi olamamak ve en önemlisi ise proje hazırlama konusunda yeterli bilgi ve becerinin olmamasıdır. Sermaye bulamamak tüm girişimcilerin ortak problemlerinden en başlıcasıdır. İşte bu bağlamda Genel merkezimiz öncülüğünde, TÜMSİAD Karaman şubesi ve Kent Konseyi olarak bu konularda sizlere yol gösterecek bir seminer programladık. İnşallah şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Program TÜMSİAD Proje Yönetim Merkezi Komite Üyesi Adnan Kahraman, Nuras Danışmanlık’tan proje uzmanları Caner Karadağ ve Muammer Eruz’un sunumlarıyla devam etti. Tümsiad üyelerine ücretsiz danışmanlık verileceğini de dile getiren Adnan Kahraman; “Bu hibeler bizim ülkemizin Avrupa’ya verdiği paralardır. Eğer ki bu desteklerden yararlanmazsak bu paralar tekrar Avrupa’ya geri dönecek. İşte tam bu sebeple çıktığımız yolda TÜMSİAD olarak ülkemizin her girişimcisine yardımcı olmak bizim boynumuzun borcudur.”dedi.
Kokteyl ve bire bir sohbet ortamında devam eden program; plaket takdimi, katılımcılara belgelerinin verilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284