TÜMSIAD’in Yeni Yatirim Ve Is Gelistirme Konulu Seminerine Ilgi Yogundu

TÜMSIAD, Karaman Organize Sanayi Bölgesinde, Yeni yatirim ve Is gelistirme semineri konulu bir seminer verdi.

TÜMSIAD’in Yeni Yatirim Ve Is Gelistirme Konulu Seminerine Ilgi Yogundu

TÜMSIAD Baskani Rifat Karaulu açilis konusmasinda, katilimcilara tesekkür ederek. Organize Sanayi Bölgesinde kurulan, Is Gelistirme Merkezinin yeni is kuracak üretim odakli sektörlerin, kendilerini gelistiren markalasan sirketler halini alacagini söyledi.
TÜMSIAD Baskani Rifat Karaulu gelecegin sanayici ve is adamlarinin yetismesi, ülkemizin ve ilimizin ekonomisine büyük katkilari ocagini ifade etti.
ISGEM Müdürü Ali Kantürk’de seminerde yaptigi konusmasinda, Türkiye`nin son dönemdeki basarilari ve kazanimlarina deginerek sivil toplum kuruluslarinin bu basarilardaki rolünü açikladi.
Kantürk, “ISGEM, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetine basladi. Isyeri imkani olmayan yatirimcilar kiralama sistemi ile hemen küçük fabrikalarini kuruyor ve üretime basliyorlar. Bunun yani sira KOSGEB destekli imkânlardan yaralaniyorlar. 160 m2 ve 80 m2 den olusan 21 isyerimiz vardir. Üretim yapacak is adamlarimizin müracaatlarini almaya basladik. Ücretsiz Egitim ve Danismanlik hizmetleri Tanitim, Reklam ve diger verecegimiz hizmetlerden yararlanabileceklerdir” dedi.
ISGEM Müdürü Ali Kantürk TÜMSIAD Baskani Rifat Karaulu ve üyelerine tesekkür etti. TÜMSIAD Baskani Rifat Karaulu’da, “Faydali çalismalarin her zaman yanindayiz. Is birligi güç birligi içinde olmaliyiz. Sahsim ve yönetim kurulum adina vermis oldugunuz bilgiye tesekkür ederiz” dedi
Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yasin Ünüvar da seminere katilanlar arasindaydi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284