Turizimcilerden Vali Tapsız’a Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, Turizm Haftası kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü ve turizm sektörü temsilcilerini Makamında kabul etti.

Turizimcilerden Vali Tapsız’a Ziyaret

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Yıldız,  her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri hakkında Vali Tapsız’a bilgi verdi.

Vali Tapsız ziyarette, farklı coğrafi yapısı, sahip olduğu değerleri, yeraltı ve yerüstü zenginlikleriyle ilimizin önde gelen turizm merkezlerinden birisi olduğunu dile getirdi.

Birçok medeniyete beşiklik eden ve farklı kültürleri barındıran ilimizin özellikle inanç turizmi, kültür turizmi, eko turizmi ve tabi güzellikler açısından çok zengin bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Vali Tapsız; “İlimizin bu zenginliklerini ulusal ve uluslararası alanda tanıtarak, Karaman’da turizmin geliştirilmesini ve pazar payının arttırılmasını amaçlıyoruz” dedi.

Karaman’da bugüne kadar turizm sektörünün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Vali Tapsız, turizm sektöründe hizmet veren kurum ve kuruluşlar ile sektör çalışanlarının Turizm Haftası’nı kutladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284