Türk Dünyası Kültür Parkı Bambaşka Bir Dünya Olacak

Karaman’ın en büyük yeşil alan projesi olma özelliğini taşıyan ve bu alanda şehre önemli bir imaj kazandıracak olan Türk Dünyası Kültür Parkı’nda çalışmalar hızla devam ediyor.

Türk Dünyası Kültür Parkı Bambaşka Bir Dünya Olacak

Çalışmaları değerlendiren Başkan Çalışkan şu açıklamada bulundu: “Karaman tarihinin en büyük yeşil alan düzenlemesi özelliğini taşıyan Türk Dünyası Kültür Parkı projemiz; vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği, piknik yapabileceği, spor ve çeşitli etkinliklerde bir araya gelebileceği önemli bir projedir. Proje içerisinde, spor sahaları, fitness alanları, kamelyalar, modern çocuk oyun grupları, çeşmeler, yöresel ürün satış yerleri, anfi tiyatro, lokanta, wc, büfeler, otopark bulunacak.”

Projede Kır Lokantası, Müze, Mescit ve Futbol Sahası Bulunuyor

Türk Dünyası Kültür Parkı içerisinde birçok ihtiyaca cevap verecek yapıların bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Proje kapsamında bir adet kır lokantası inşasını tamamladık. Ayrıca park içerisinde müze, mescit ve bir de futbol sahası bulunuyor. Türk Dünyası Kültür Parkı tamamlandığında, vatandaşlarımızın tabiatla iç içe olduğu ve huzur bulduğu bambaşka bir dünya olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284