Türk Hava Kurumu Pilotlarından Rektör Namık Ak'a Ziyaret

2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı kapsamında model uçak ve paramotor gösterisi için Karaman'a gelen Türk Hava Kurumu (THK) pilotları, Rektör Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu Pilotlarından Rektör Namık Ak'a Ziyaret

Karaman Valiliği himayelerinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin desteğiyle Piri Reis Kültür Merkezi önünde düzenlenen ‘Havacılık Şenliği Model Uçak Sergisi’ öncesinde Rektör Namık Ak'ı ziyaret eden pilotlar, Rektör Namık Ak'a teknik bilgi vermelerinin yanı sıra havacılık ve gösteri uçuşları hakkında deneyimlerini paylaştılar.

Yedi kişilik gösteri ekibini böylesine anlamlı bir etkinlikte Karaman'da ve KMÜ'de ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirten Rektör Namık Ak, üniversite bünyesinde verilen model uçak eğitimleri ve Model Uçak Atölyesi hakkında kendileriyle görüş alışverişinde bulundu.

KMÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mevlüt Bayrakçı ile KMÜ Havacılık ve Model Uçak Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Onurhan Gücüş'ün de yer aldığı ziyaret, üniversite bünyesinde yapılacak projeler üzerine bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284