Türk Jandarma Teskilati 175. Yasini Kutluyor

Vali Murat Koca, Jandarma Teskilatinin 175. Kurulus Yildönümü nedeniyle düzenlenen programa katildi.

Türk Jandarma Teskilati 175. Yasini Kutluyor

Jandarma Teskilatinin 175. Kurulus Yildönümü kutlama programi, Cumhuriyet Parkinda Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis tarafindan Atatürk Anitina çelenk sunulmasiyla basladi. Daha sonra kutlama programi Il Jandarma Komutanliginda düzenlenen programla devam etti.
Buradaki programa; Vali Murat Koca ve hanimefendi Vildan Koca, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Cumhuriyet Bassavcisi M. Kemal Çokdinç, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcisi Riza Gençoglu, daire müdürleri, askeri erkân, sehit ve gazi aileleri ile vatandaslar katildi.
Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda J.Tgm. Barkin Eryilmaz’in jandarmanin tarihçesi hakkinda yaptigi açilis konusmasinin ardindan Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis günün anlam ve önemini belirten bir konusma yapti.
Kutlama programi jandarma konulu resim, siir ve kompozisyon yarismalarinda dereceye giren ögrencilerin eserlerini okumalari ve dereceye giren ögrencilere Vali Murat Koca, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan tarafindan ödüllerin verilmesiyle devam etti.
Jandarma Teskilatinin 175. Kurulus Yildönümü kutlama programi tören geçisinin ardindan gerçeklestirilen ögle yemegi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284