Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

(İHA)-Karaman’da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, törende yaptığı konuşmada, “Köklü bir geçmişe, engin bir bilgi ve deneyime sahip olan teşkilatımız, günümüzde sahip olduğu ileri teknoloji ürünü ekipman ve araçlarla ülkemizin her köşesinde anayasal ve demokratik düzenin devamı, yüce milletimizin huzur ve güvenliği için yılmadan ve yorulmadan görevini ifa etmektedir” dedi.

Bayraktar, “Suçun önlenmesi ve işlenmiş suçların aydınlatılması bakımından Karaman ilimiz diğer illerimizle kıyaslandığında ülkemizin genelinde en üst sıralarda yer almaktadır. Bu anlamda Karaman’ın çok daha huzurlu ve güvenli bir kent olması için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarımızda da etkili süratli ve kaliteli bir görev anlayışıyla her türlü gayreti göstereceğimizi bilmenizi isterim. Uyuşturucu kullanımının ergenlik döneminde hatta daha erken yaşlarda başladığı günümüzde, başta eğitim-öğretimine devam eden, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın korunması için başta bakanımız ve valimiz ile ilgili kurum ve kuruluşların da desteği ile planlı çalışmalar yürütmekte, okul çevrelerinde umuma açık park ve bahçelerde sivil ve resmi olarak denetimlerimizi sürdürmekteyiz. Bize olan desteğinizin her türlü teknolojik imkan ve kabiliyetin üzerinde olduğu bilinciyle, bizlere olan güveninizi önemsiyor. Hepinize şahsım ve personelim adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımın 10 Nisan Polis gününü kutlarım” diye konuştu.

Törene, Karaman İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’ın yanı sıra Karaman POMEM Müdürü Ramazan Engin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, daire müdürleri ile emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284