Türk Telekom Il Müdürlükleri Yarismasi’nda Yilin Ikinci Ödülü Karaman’a

Türk Telekom Saha Yönetimi Baskanligi’nin Türkiye çapindaki il müdürlükleri arasinda 2014 yili için olusturulan yeni hedefler çerçevesinde düzenledigi, yüksek müsteri memnuniyeti, verimlilik ve gelir hedefli performans yarismasinda yilin ikinci ödülü Türk Telekom Karaman Il Müdürlügü’nün oldu.

Türk Telekom Il Müdürlükleri Yarismasi’nda Yilin Ikinci Ödülü Karaman’a

Türk Telekom Saha Yönetim Baskanligi’nin sirket içi gelisim odakli projesi kapsaminda Türkiye çapinda sürdürdügü “Türk Telekom Il Müdürlükleri Yarisiyor” etkinliginde; Karaman Il Müdürlügü, yilin ikinci yarismasinin kazanani oldu.
Türk Telekom Karaman Il Müdürü Mehmet Olcar, ödülünü Türk Telekom Saha Yönetimi Baskani Tevfik Fikret Karaman’in elinden alirken ödül törenine Türk Telekom Güney-I Bölge Müdürü Mehmet Serdar Korkusuz, Türk Telekom Saha Performans Yönetimi Müdürü Mustafa Gümüs ve Türk Telekom Güney-I üst düzey yöneticileri katildi.
Tevfik Fikret Karaman, Karaman Il Müdürlügü’nü tebrik ettigi konusmasinda sunlari söyledi:
“Yurdun her noktasinda en iyi hizmeti vermek ve müsteri memnuniyetimizi artirmak için çalismalarimizi hiz kesmeden sürdürüyoruz. Türk Telekom Saha Yönetimi Baskanligi olarak bu yarismayi, il müdürlüklerimizin performans odakli çalismalarinin daha da iyilestirilmesi ve gelismesi gereken yönlerin takibi ile basarinin kalici hale getirilmesi hedefiyle sürdürüyoruz. Iller yarisiyor programinin basladigi Mayis 2013’ten itibaren Türkiye genelinin puaninda yaklasik %10’luk artis gerçeklesmistir. Hedeflerin aylik olarak degerlendirildigi, tüm illerimiz için gelismesi gereken alanlarin tespit edildigi, seffaf hesaplama ve puanlama yöntemi ile tüm illerin katilimini saglayan yarismaci ve motivasyon arttirici bir program olarak devam etmektedir.
Türk Telekom Güney-I bölgesinin Iller Yarisiyor Programi’nda son zamanlarda yüksek performans göstererek ilk siralarda yer aldigini ve Güney-I’e bagli birçok ilin üst siralara yükseldigini görmekteyiz. Karaman ilinin önceki siralamalarina baktigimizda 1. olma yolunda özveri ile çalistigini görüyoruz. Karaman Il Müdür’ü Mehmet Olcar’ i, Güney 1 Bölge Müdürü
Mehmet Serdar Korkusuz’ u ve Karaman Il Müdürlügü çalisanlarini bu basarilarindan ötürü tebrik ediyorum.”
Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren Türk Telekom Il Müdürlükleri, Mayis 2013’te baslayan yarisma kapsaminda en yüksek müsteri memnuniyetini yakalamak, ariza ve sikâyet oranlarini en düsük seviyeye çekmek ve belirlenen sirket hedeflerine ulasmak için yarisiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284