Türkcell Iletisim Merkezi’nde Hangi Islemler Yapiliyor Biliyor Musunuz?

Ilimizde Ismet Pasa Caddesi üzerinde hizmet veren Türkcell Iletisim Merkezinde ne gibi islemler yapildigi konusunda yetkililerden bilgi aldik.

Türkcell Iletisim Merkezi’nde Hangi Islemler Yapiliyor Biliyor Musunuz?

Magaza Genel Koordinatörü Mustafa Isliyen ve Magaza Müdürü Gözde Yilmaz verilen hizmetler ve kampanyalar hakkinda verdikleri bilgide, Türkcell faturali hat kullanicilarina 24 ay kefilsiz senetsiz akilli cep telefonu alabilme imkâni sunduklarini belirten Mustafa Isliyen Türkcell iletisim merkezinde Karaman halkina en iyi hizmeti vermek için çalistiklarini söyledi.
Ayrica Türkcell kullanicilarinin akilli fatura ile sürpriz fatura ile karsilasmayacaklarini belirten Gözde Yilmaz “Türkcell iletisim merkezi olarak öncelikle güler yüz ve müsteri memnuniyeti ile Türkcell’deki avantajli kampanyalari sunuyoruz. Nedir bu avantajlar derseniz 250 dakika Türkcellilerle 250 dakika her yöne toplam 500 dakika 21.00 lira, 500 dakika her yöne + 1 GB internet 30 TL, 6 GB internet 29.90, 600 dakika kamu devreden kampanya ile kullanmadiginiz dakikalar bir sonraki aya devrediyor. Diger operatörlerden Türkcell faturaliya geçen kullanicilar Finanasbank’la anlasmali kredi kullanarak 24 ay vadeyle cep telefonu alabilme imkani ve garantili cihazlarin yetkili teknik servislere ulastirilip ücretsiz yapilmasi saglanmakta ve fatura tahsilati ve kontör yükleme islemleri gibi hizmetleri sunmaktayiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284