Türksat Uydu Haberlesme Kablo Tv Ve Isletme A.S. Heyetinden Vali Koca’ya Ziyaret

Türksat A.S. Kablo Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Abdulkadir Sener ve uzman bir ekipten olusan heyet Vali Murat Koca’yi makaminda ziyaret etti.

 Türksat Uydu Haberlesme Kablo Tv Ve Isletme A.S. Heyetinden Vali Koca’ya Ziyaret

Türksat A.S. Kablo Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Abdulkadir Sener,   Kablo Sistemleri Altyapi ve Isletme Direktörü Ömer Tekiner, Kablo Sistemleri Altyapi ve Isletme Kidemli Uzmani Tolga Yasin Ugurlu, Kablo Sistemleri Altyapi ve Isletme Uzmani Yakup Yasar, Kablo Sistemleri Altyapi ve Isletme Uzmani Abdülaziz Sarigül katildi.

Vali Murat Koca ziyaretten duydugu memnuniyeti belirterek, Türksat Uydu Haberlesme Kablo TV ve Isletme Anonim Sirketinin ilimizde yapmayi planladigi çalismalar hakkinda bilgi aldi.
Türksat A.S. ilimizde kablo altyapisi kurarak vatandaslarimiza kablo yayincilik hizmetleri sunmak, Karaman’i hava kosullarindan etkilenmeyen yüksek kalitede kablo tv altyapisina kavusturmak ve ilimizdeki çanak antenlerin olusturdugu görüntü kirliliginden kurtarmak gibi konularda çalismalar yapmayi düsündükleri açiklandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284