TÜRSAB Başkanı Ulusoy Karaman’a Geliyor

Ulusal ve uluslar arası acentelerin temsilcilerinin katılacağı Turizm çalıştayı 30 Nisan Cumartesi günü ilimizde başlıyor.

TÜRSAB Başkanı Ulusoy Karaman’a Geliyor
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy’un destekleriyle gerçekleştirilecek olan çalıştay 30 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde yapılacak.
Çok sayıda acenta temsilcisinin katılacağı çalıştay, yarın saat 15.00’de Karaman Kalesi’nde düzenlenecek açılış kokteyli ile başlayacak. Katılımcılar Kale’yi gezdikten sonra Kale’de Karamanoğlu Mehmetbey’in yayınladığı Türkçe fermanının okunuşu mizansen olarak sahnelenecek. Ok gösterisinin ardından fotoğraf çekimi yapılacak.
Daha sonra sırasıyla Hatuniye Medresesi, Karaman Müzesi, Aktekke Camisi, Kent Müzesi, Yunus Emre Cami ve kabri, Hürrem Dayı evi, Çeşmeli Kilise gezilecek. Saat 20.00’de ise Grand Karaman Otel’de akşam yemeği verilecek.
Yemek sonrasında ise Tartan Konağı’nda Taşkale köyü seyirlik oyunları sergilenecek. Karaman’ın tanıtım filmi izlenecek. Daha sonra Karaman turizmi konusunda sohbet gerçekleştirilecek.
1 Mayıs Pazar günü ise saat 10.00’da Değle ören yeri, Madenşehri Binbir Kilise gezilecek. İsmail Hacı Tekkesi ziyaret edilecek ve burada öğle yemeği yenecek. Daha sonra İncesu mağarası, Taşkale ve Tahıl ambarları ile Manazan mağaraları gezilecek.
2 Mayıs Pazartesi günüyse saat 10.30’da Alahan Manastırına hareket edilecek. Buradan Ermenek’e geçecek olan grup öğle yemeğinin ardından Ermenek’i gezerek Konya’ya hareket edecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284