Üçüncü İftarda Dört Mahalle Bir Araya Geldi

İlimiz Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrasının üçüncüsü Yunuskent Mahallesi’nde bulunan Piri Reis Kültür Merkezi önündeki alana kuruldu.

Üçüncü İftarda Dört Mahalle Bir Araya Geldi

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından haftanın dört günü farklı mahallelerde gerçekleştirilen iftar sofrası, 22 Mayıs 2018 Salı günü Piri Reis Kültür Merkezi önündeki alanda kuruldu. Yunuskent, Ahmet Yesevi, Ziya Gökalp ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar sofrasına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Aynı sofrada iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlara ilimiz Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Milletvekili Recep Şeker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve AK Parti Millet vekil adayları Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Mutlu iftar saati öncesi hayırlı iftarlar diledi.
Geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarında her yıl katılımın daha da arttığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Amacımız Karaman’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı mahalle iftarlarında aynı sofrada buluşturmak. Haftanın dört günü; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri tertip ettiğimiz iftar sofraları tüm mahallelerimizi kapsayacak şekilde planlandı. Her yıl katılım artıyor ve mahallelinin birbiri ile buluşma heyecanı ve isteği bizleri çok memnun ediyor” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284