UDSEP – 2023 Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulunca 18 Agustos 2011 tarihinde Resmi Gazetede yayimlanarak yürürlüge giren Ulusal Deprem Stratejisi Eylem Plani (UDSEP-2023) ile ilgili olarak Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligi tarafindan bilgilendirme toplantisi gerçeklestirildi.

UDSEP – 2023 Bilgilendirme Toplantisi Yapildi
Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen bilgilendirme toplantisina Basbakanlik Afet ve Acil Durum Yönetim Baskanligindan Deprem Dairesi Baskani Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Murat Nurlu, Jeoloji Mühendisi Demir Akin ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Bengi Eravci, Daire Amirleri, Belediye Baskanlari, kamu kurumlarinin yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katildi.
Il Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Dogan bilgilendirme toplantisinin açilis konusmasinda ülkemizin deprem gerçegine vurgu yaptigi konusmasinin devaminda bu tür bilgilendirme toplantilarinin halkimizin deprem konusunda bilinçlenmesinde önemli katkilar saglayacagini söyledi. Dogan konusmasinda, Depreme dirençli, güvenli, hazirlikli ve sürdürülebilir yeni yasam çevrelerini olusturmak amaciyla kisa adi UDSEP olan Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Plani 18 Agustos 2011 tarihinde resmi gazetede yayimlanarak yürürlüge girdigini belirterek, UDSEP 2023 belgesinin tanitimi için ilimize gelen Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Plani hakkinda Basbakanlik Afet ve Acil Durum Yönetim Baskanligindan Deprem Dairesi Baskani Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Murat NURLU, Jeoloji Mühendisi Demir Akin ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Bengi Eravci’ya tesekkür etti.
Il Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Dogan’in konusmalarinin ardindan “Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Plani hakkinda Basbakanlik Afet ve Acil Durum Yönetim Baskanligindan Deprem Dairesi Baskani Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Murat Nurlu, Jeoloji Mühendisi Demir Akin ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Bengi Eravci katilimcilara UDSEP 2023 hakkinda bilgiler verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284