Uğur Işılak’tan Karaman’a Tam Destek

Fethullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlatılan "demokrasi nöbeti" Karaman’da da sürüyor.

Uğur Işılak’tan Karaman’a Tam Destek
Ellerinde Türk bayraklarıyla Aktekke Kent Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, darbe girişimini protesto etti. Katılımcılar, "Recep Tayyip Erdoğan", "Darbeye hayır", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı. Meydanda toplanan kalabalığa ünlü sanatçı Uğur Işılak eşlik etti. Türküler söyleyip şiirler okuyan sanatçı, Karaman halkını demokrasi nöbetinde yalnız bırakmadı. Demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar Fethullah Gülen’in maketini astı.
"Bu ülke 15 Temmuz’da uçurumdan dönmüştür”
Demokrasi nöbetinde sanatçı Uğur Işılak’ın ardından bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ” Bu millete ayar vermeye çalışan ayarı bozuklara meydanlara inerek, tanklara karşı durarak, mermiye kafa atarak ayar veren Karaman selam olsun size. Değerli dostlar 15 Temmuz’da Ankara semalarından başlayan vatanın semalarında alçak uçuş yapan millete alçakça saldıran kansızlar, soysuzlar bu milletin geleceğine ipotek koymaya çalıştılar. Bu milleti CIA’ya MOSSAD’a NATO’nun içimizdeki Gladio elemanlarıyla birlikte bu ülkeyi emperyalist güçlere peşkeş çekmeye burayı Suriyelileştirmeye birbirine düşürecek, birbirine kırdıracak, kan gölüne çevirecek bir planı yürürlüğe koydular ama millet onlara el koydu sokağa indi ve bu hayasızca akını memleketi perişan hale getirmeye çalışan bu hayasızca akına dur dedi, göğsünü siper etti ve canını verdi. Beyinlerini rehin altına alarak bu ülkeyi bir cinayet şebekesine dönüştüren Pensilvanya’da ki aklını yitirmiş meczubun bu ülkeye yapmaya çalıştığı bu hayasızlığı bu ahlaksızlığı tarih kaydetmiştir. Bu ülke uçurumdan dönmüştür. Bu cemaatin yapabileceği bir hareket değildir. Onlar olsa olsa piyon olurlar, onlar olsa olsa uçak olurlar, onlar olsa olsa CIA ve MOSSAD’ın Türkiye’de ki görünen lejyonerleri olurlar. Yoksa onların buna ne aklı yeter nede onlar bunu tek başına yapabilecekleri cesareti kendilerinde bulabilirler diye konuştu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284