Ulastirma, Denizcilik Ve Haberlesme Bakanligi’ndan Açiklama

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi, Bakan Lütfü Elvan’in “Kanuna aykiri davranabiliriz, idare edin” seklinde bir ifadesinin kesinlikle söz konusu olmadigini açikladi.

Ulastirma, Denizcilik Ve Haberlesme Bakanligi’ndan Açiklama

Bakanliktan yapilan açiklamada, bugün bir gazetede bir milletvekilinin iddiasi kaynak gösterilerek yer alan haberin tamamen asilsiz ve gerçek disi oldugu vurgulandi. Konuyla ilgili açiklama yapilmasina gerek duyuldugu belirtilen açiklamada söyle denildi:
“Sayin Bakanimiz, Sayistay Baskani Sayin Recai Akyel’in daveti üzerine tüm Sayistay üyelerinin katildigi Genel Kurul’da Türkiye’nin ulasim ve iletisim stratejileri konusunda bir sunum yapmistir. Sunumda Sayin Bakan, Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi’nin yatirimlari hakkinda üyeleri bilgilendirmis ve sorularini cevaplandirmistir. Sunumda veya soru cevapta Sayin Bakanimizin ‘Kanuna aykiri davranabiliriz, idare edin’ seklinde bir ifadesi kesinlikle söz konusu olmamistir. 4 Aralik’ta yapilan sunuma iliskin 8 gün sonra böyle bir iddia ortaya atilmasi haberin ne kadar maksatli ve karalamaya dönük oldugunu ortaya koymaktadir. Iddiayi dile getiren ve haberlestirenlerin bunu ispatla yükümlü olduklari ortadadir. Söz konusu iddiayi ortaya atan ve bunu haberlestirenler hakkinda her türlü hukuki yola basvurulacaktir” denildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284