Ülkü Ocaklarindan Karaman Belediyesine Uyari

Karaman Ülkü Ocaklari olarak bundan 3 hafta evvel Karaman belediyesinden Ak Tekke Kent Meydani için yer tahsisi istedik. Dilekçe sonucumuz için tam bir hafta bekledik. Cevap alamayinca Belediye baskanindan randevu talebinde bulunduk tabii belediye baskani randevu vermedi.

Ülkü Ocaklarindan Karaman Belediyesine Uyari

Ne hikmetse randevu talebinde bulunduktan sonra dilekçemiz karsilik bulmus gibi bizi belediye baskan yardimcisi bir beyefendiye yönlendirdi Sayin Kamil Bey in sekreteryasi.
Belediye baskan yardimcisi beyefendi bize dedi ki daha önceleri kent meydaninda bir kaç organizasyon yaptik orada müzik olmasina Karaman halki tepki gösterdi ve artik kesinlikle kent meydaninda müzikli hiçbir organizasyon yapmayacagiz dedi. Hatta Ramazan ayindaki organizasyonlari kale etrafinda yapacagiz dedi.
Belediye baskaninin dediklerini iletti. Belediye baskanimiz demis ki biz Ülkü Ocaklilara baska bir yeri tahsis edelim yer konusunda yardimci olalim.
Sonuç üzere su anda kent meydaninda hummali bir çalisma var. Acaba burada müzikli bir eglencemi düzenlenecektir diye sormak istiyoruz.
Karaman Ülkü Ocaklari Olarak bizlere açiklama yapmak sizlerin asli görevidir.
UNUTMAYIN O MEYDAN BEYTÜL MALDIR.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284