Umut Aydın Adaylığını Açıkladı

14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının 22. olağan genel kurulunda başkanlık için Umut Aydın’da adaylığını açıkladı.

Umut Aydın Adaylığını Açıkladı
Oda toplantı Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısına TÜRMOB Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Ulusoy’da katılarak Aydın’a destek verdi.
Ulusoy, “Mesleğimizin geleceğine yön verecek seçimlerimizde üyelerimizin en iyi, en idealist kadrolar ile yönetilip hak ettiği yerlere gelmesi camiamızın da genel merkezimizinde istediğidir. Bu vesile ile Umut Aydın’a başarılar dilerim” dedi.
Başkan adayı Umut Aydın’da, “Bu gün burada mesleğimizin geleceği için bir kez daha toplanmış bulunuyoruz. Yeni dönemde tecrübeli ve dinamik bir kadro ile her meslektaşımıza eşit, tutarlı, gerektiğinde eleştirilebilir, etkin, yenilikçi ve katılımcı bir anlayışla yaklaşacağız. Yepyeni bir heyecanla meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak adına çalışacağız. Meslektaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Hazırladığımız projelerimiz ve meslektaşlarımızın talepleriyle mesleğimizin sorunlarını hep birlikte çözeceğimize inanıyoruz. Edindiğimiz tecrübe ve Ankara da ki ikili ilişkilerimiz ile yıllarca Karaman’ı içine kapanık olmaktan çıkarıp, yerelden genele sorun ve ihtiyaçlarımızı taşıyabilecek pozisyondayız. Ancak bu projeleri de gerçekleştirebilmek için öncelikle üyelerimizin desteğine ihtiyacımız vardır. Seçimlere girecek diğer gruplara karşı her hangi bir ön yargımız bulunmamaktadır. Odamıza katkı verecek ve hizmet edecek her üyenin her zaman yanında olacağız. Bu vesile ile bütün meslektaşlarımızın desteğini bekler ve bu kutlu yolda hayırlısı olan sonuca ulaşmamızı şahsım ve arkadaşlarım adına temenni ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284