Umut Aydin Da Adayligini Açikladi

18-19 Mayis tarihlerinde yapilacak olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi seçimleri öncesinde yönetime talip olan adaylarin isimleri netlesmeye basladi.

Umut Aydin Da Adayligini Açikladi

Ayhan Sanci’nin baskanlik için adayligini açiklamasinin ardindan, halen Oda Sekreterligi görevini yürüten Umut Aydin’da yaptigi yazili bir açiklama ile Oda yönetimine talip oldugunu açikladi.
Aydin yaptigi yazili açiklamada, “Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasini, mevcut durumundan daha ileriye tasimak için, Yöneticileri olarak, bu güne kadar var gücümüzle Meslegimiz ve Ilimize hizmet etmek için kararlilikla çalismalarimizi sürdürdük . Muhasebe mesleginde bizlerle ilgili tüm kanunlarda yeni ve hizli bir dönemden geçilirken süreci yakindan takip edip meslektaslarimizin haklari için çalismalarimizi dikkatli bir sekilde gerçeklestirdik. Bizden önce görev alan yöneticilerimizi her zaman takdir ettik. Yapmakta olduklari çalismalari yarim birakmadan sahiplenerek daha da ileriye tasimaya gayret ettik. Seçimin bir yaris oldugunun bilincinde olarak , bizden önce görev yapan yöneticilerimizin hizmetlerinin üzerine koyarak odamizin dünden bugüne bir adim ileriye gitmesi için, daha iyisini yapmaya özen gösterdik. Kendilerine buradan sükranlarimi sunuyorum. Görev aldigimiz süre içerisinde esitlik ve adaletten taviz vermeden, Meslektasimizin tecrübesinin ve bilgisinin artmasi için üst düzey seminerler düzenleyerek, odamizin ilimizde hak ettigi sayginliga ulasmasi ayrica Ankara’da gerektigi sekilde ve etkin bir biçimde temsili için faaliyet gösterdik. Göreve geldigimiz 2010 tarihinden itibaren üyelerimiz ile bir bütün olup kaynasmayi saglayici çalismalarla geldigimiz noktada ortadadir. Bizim için Karaman’a hizmet öncelikli ve büyük onurdur. Oda Seçimlerimiz 18-19 Mayis’da gerçeklestirilecektir. Gerçeklestirilecek olan seçimlerin öncelikle meslegimiz ve meslektaslarimiz basta olmak üzere, Ilimize ve is dünyasina hayirli olmasini temenni ederiz. Meslegimizi ve Meslektasimizi daha ileriki noktalara tasima azmimiz bu karari almamizda baslica etkenler olmustur. Ben ve ekibim Karaman Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi seçimlerinde Karaman’da meslegimizi ve odamizi Karaman disinda ise Karaman’i temsil etmek üzere aday oldugumuzu açiklar, seçimlerimizin meslek camiamiza, is dünyasina ve Karaman’a hayirli olmasini dilerim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284