UNIKOP Logosunu Yeniliyor

KOP Bölgesi Üniversiteler Birligi’nin (UNIKOP) yeni logosu, bölgenin kadim tarihi ile modern gelecegini bulusturacak.

UNIKOP Logosunu Yeniliyor

Egitim-ögretim, arastirma-gelistirme ve toplumsal hizmet gibi alanlarda Aksaray, Karaman, Konya ve Nigde’de bulunan devlet üniversiteleri ile özel üniversitelerin bir araya gelmesi ile kurulan UNIKOP, kurulus amaci ve vizyonuyla Türkiye genelinde örnek bir yapilanma olarak dikkatleri üzerine çekerken, dinamik yapisini yeni logosu ile güçlendiriyor.
Ödüllü Logo Tasarim Yarismasi
Konya Ovasi Projesi (KOP) Bölge Kalkinma Idaresi Baskanligi’nin koordinasyonuyla KOP Bölgesi’ndeki Selçuk Üniversitesi, Nigde Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi, Konya Ticaret Odasi (KTO) Karatay Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya Gida ve Tarim Üniversitesi’nin bir araya gelmesiyle kurulan UNIKOP kurumsal kimligini en dogru sekilde anlatacak ve temsil edecek özgün logo için ödüllü tasarim yarismasi düzenledi. Birligin kurulus amacini yansitacak, akilda kalici, islevsel ve kolay kullanim imkâni saglayacak yeni logoda KOP Bölgesi kimliginin de ön plana çikarilmasi amaçlaniyor.
Yarisma için KOP’lu olmak yeter
UNIKOP üyesi olan üniversitelerde okuyan veya mezun olan ögrenciler ile üniversite personelinin katilabilecegi yarismada her katilimci en fazla üç eserle basvuru yapabilecek. 15 Mart 2016 Sali günü mesai bitimine kadar son basvurunun yapilabilecegi logo yarismasinin sonuçlari ise 1 Nisan 2016 Cuma günü açiklanacak.
Ödüllü logo tasarim yarismasina katilmak isteyen adaylar detaylari www.unikop.org ve www.kop.gov.tr adreslerinden ögrenebilirler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284