Üniversite’de Aralik Ayi Etkinlikleri Devam Ediyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Aralik ayinin üçüncü haftasinda düzenlenecek etkinlikler belli oldu.

Üniversite’de Aralik Ayi Etkinlikleri Devam Ediyor

14 Aralik Pazartesi Iki Farkli Etkinlik
Haftanin ilk gününde Gençlik Merkezim Ögrenci Toplulugu tarafindan Turkcell Akademi söylesisi düzenlenecek. SKS 1 nolu salondaki söylesi saat 13’te baslayacak.
Diger bir etkinlikte ise Yeniler Ögrenci Toplulugu tarafindan Prof. Dr. Murat Çemrek’in konusmaci olarak katilacagi ‘Yeni Dönemde Türk Dis Politikasi’ konulu konferans düzenlenecek. Konferans SKS 2 nolu salonda saat 14’te baslayacak.
15 Aralik Sali Günü Iki Etkinlik
Gençlik Merkezim Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenecek ‘Muhasebe ve Mali Müsavirler Tanitim Etkinligi’ SKS 2 nolu salonda saat 14’te baslarken bir diger etkinlikte ise KARDOS & Yunus Emre ve Hosgörü Ögrenci Topluluklari tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen ‘Temel Dagcilik’ egitimleri verilecek. Egitimler SKS 3 nolu salonda saat 14’te baslayacak.
16 Aralik Çarsamba Iki Etkinlik
Günün ilk etkinliginde Genç Tarihçiler Ögrenci Toplulugu Nihal Atsiz konulu resim sergisini ögrencilerle bulusturuyor. SKS Sergi Salonundaki etkinlik iki gün boyunca 09.00-17.00 saatleri arasinda ziyaretçilere açik olacak.
Diger bir etkinlikte ise Toplum Gönüllüleri Ögrenci Toplulugu ‘KMÜ AIDS'i Ögreniyor’ temasiyla Philadelphia filmini ögrencilerin begenisine sunacak. Film gösterimi SKS 3 nolu salonda saat 14.30’da baslayacak.
17 Aralik Persembe Dört Etkinlik
Günün ilk etkinligi Islami Ilimler Fakültesi ile Ilim ve Medeniyet Ögrenci Toplulugunca düzenlenen ‘Sosyal Degisim ve Üniversite Gençligi’ konulu konferans olacak. Etkinlik SKS 1 nolu salonda saat 13.30’da baslayacak.
Ikinci etkinlikte Türk Dili ve Edebiyati Ögrenci Toplulugu ögrencileri Karaman Sevgi Evlerini ziyaret edecek. Ziyaret saat 16’da gerçeklesecek.
Diger etkinlikte ise Islami Ilimler Fakültesinin düzenli olarak gerçeklestirmis oldugu Düsünceler ve Kavramlar seminerlerinde ‘Takva’ kavrami irdelenecek. Seminer SKS VIP salonunda saat 15’te baslayacak.
Son etkinlikte ise Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu tarafindan ‘Spor Bilimlerinde Bilimsel Makale Yazma, Yayimlama ve Yayin Etigi’ konulu çalistay düzenlenecek. Çalistay SKS 2 ve 3 nolu salonlarda gerçeklestirilecek.
18 Aralik Cuma
Haftanin son gününde Islami Ilimler Fakültesi ile Karaman Ticaret Il Müdürlügünce düzenlenen etkinlikte ‘Yeni Bir Sigorta Modeli’ konulu panel gerçeklestirilecek. Panel SKS 1 nolu salonda saat 13.30’da baslayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284