Ünlü: Hasret Gidermeye Geldim

Türk siyasi tarihinde kalıcı bir yere sahip olan ve 3 dönem Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde bulunarak sayısız hizmetler veren hemşerimiz Fikret Ünlü, bir haftalığına Karaman’a hasret gidermeye geldi.

Ünlü: Hasret Gidermeye Geldim
Belediye eski Başkanı Yaşar Evcen’in açmış olduğu Kent Otel’in açılış töreninde bulunama ması nedeniyle İstanbul’dan Karaman’a gelir gelmez incelemelerde bulunmak üzere otele geçen Ünlü, “Yaklaşık üç ay önce Karaman’ın Sesi Gazetesi’nde açılışını okuduğumuz Kent Otel’in sahibi Yaşar Evcen’i tebrik etmek ve kutlamak için buradayız. Zaten Karaman’da görev yaptığı sırada sayısız güzel hizmetlere imza atıp, kendini sevip saydıran Yaşar bey ve oğlu Celil Evcen’i huzurunuzda tebrik ediyorum. Zaten bu güzellikte onlara yakışır. Burada birgün kaldıktan sonra Ermenek’e geçip annemi ziyaret edeceğim. Buradan da Antalya’ya gideceğim. Orada İvrizliler gününe ka tılıp eş ve dostlarımızla hasret giderdikten sonra hafta sonu İstanbul’a döneceğim” dedi.
Yaşar Evcen’in, Devlet eski Bakanı Fikret Ünlü’ nün onuruna verdiği yeme ğe KGRT kurucusu Mede ni Yavuzaslan, Kızılay Şube Başkanı Ali Ünlüer, Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Koçak, Kıl basan eski Belediye Başkanı Ahmet Ertuğrul, CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Onur Irgat, Avukat Şahin Yıldız, Atikler İnşaat sahibi Yüksel Atik katıldı.


 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284